top of page

PROJEKTER OG KUNDER

Kunde | 01
Kunde | 01 KIB - Kvinder I Bestyrelser 
2020 - 2021

Kommunikationsrådgiver og projektleder.

Rådgivning i retorik og kommunikation til KIB's medlemmer, kvinder i øvre ledelse.

Workshops  for ledere i argumentation og storytelling/kernefortælling.

I styregruppe for KIB's kampagne og konference "ALLE VINDER". Formålet er at skabe lovmæssigt grundlag for opslag af alle ledelses- og bestyrelsespositioner. Forslaget er til behandling i Folketinget.

Som optakt til "ALLE VINDER": Interviews af erhvervs -og ligestillingsordførere fra de politiske partier, der er repræsenteret i Folketinget.

www.kvinderibestyrelser.dk

Udklip 31.JPG
Kunde | 02
Kunde | 02 Executive Magazine
​2020- 2021

 

Journalist 

Artikler om det danske erhvervsliv, politik, bæredygtighed, diversitet, vækst.

 

Sidste artikelserie er en række interviews af Folketingets erhvervs -og ligestillingsordførere fra de politiske partier, der er repræsenteret i Folketinget. Serien var en del af KIB's kampagne "ALLE VINDER" og optakt til KIB's konference af samme navn, hvor ordførere, topledere fra erhvervslivet og organisationer deltog.

www.executivemagazine.dk

Udklip 36.JPG
Projekt | 01
Projekt | 01 Lindhardt og Ringhof
2011-2012​

Forfatter 

Bog "Med Jacob Holdt i Amerika" (Lindhardt og Ringhof, 2012)

 

I 2003 tager den danske fotograf Jacob Holdt og den dansk/afrikanske fotomodel Rikke Namunyak Marott ud på en månedlang rejse gennem Amerikas mest voldelige og kriminelle ghettoer. De besøger Ku Klux Klans hovedkvarter i Indiana, racistiske massemordere i Louisianas sumpe, cracksælgende hiphop-bander i Florida samt de fattige mennesker, hvis skæbne Jacob Holdt har skildret i sin legendariske bog "Amerikanske Billeder". "Med Jacob Holdt i Amerika" er et dokumentarisk roadtrip from hell – 10.000 kilometer gennem 23 stater. Tempoet er hæsblæsende. Tonen rå, angstfuld, følsom og humoristisk.

ANBEFALINGER 

 
Peter Horn, adm. direktør KIB - KVINDER I BESTYRELSER

- Rådgivning og kompetent projektledelse

 

Rikke Namunyak Marott bistår KIB - KVINDER I BESTYRELSER med rådgivning i retorik og kommunikation til KIB's medlemmer, kvinder i øvre ledelse, og projektledelse.

Som projektleder har Rikke ydet et væsentligt bidrag til kampagnen "ALLE VINDER", der har til formål at skabe lovmæssigt grundlag for opslag af alle ledelses- og bestyrelsespositioner – med interviews af relevante ordførere fra de politiske partier, der er repræsenteret i Folketinget.

Efterfølgende har hun bidraget til en konference med de interviewede ordførere samt topledere fra erhvervslivet og organisationer. Initiativet har siden været oppe i Folketinget.

I sin tilgang til denne og andre opgaver er Rikke modig, motiverende og med sin vindende personlighed god til - med behørig respekt - at vinde andre for sin sag.

Tidligere fotomodel, forfatter, datter af en Maasai-kriger og en jysk kvinde. Erfaringen fra forskellige brancher betyder, at hun er vant til at handle hurtigt og rådsnart. Det sker med en kreativitet, der altid er tændt.

Peter Horn, adm. direktør
KIB – KVINDER I BESTYRELSER 

Chatrin Sjøstrøm, HR-Direktør, Canon Danmark A/S

- Jeg kan på det varmeste anbefale Rikke Namunyak Marott. Jeg har brugt Rikke som sparringspartner til at forbedre min LinkedIn-profil, og hun har hjulpet mig meget med min personlige fortælling.  

 

Rikke har en stor viden inden for kommunikation og retorik. Hun har en særlig evne til at møde folk, hvor de er og til at tilpasse og bruge sproget, så det passer til den enkelte.  

Kun gode anbefalinger herfra.

Chatrin Sjøstrøm, HR-Direktør

Canon Danmark A/S

Else Magård, grundlægger, NatureGenerator

 

- Rikke var min personlige kommunikations-coach/-rådgiver, da jeg virkelig havde brug for det.

Jeg tog et stort arbejdsspring – fra fastansat generalists administrationsleder til selvstændig, fagligt funderet konsulent.

Som selvstændig, nystartet konsulent måtte jeg indse, at jeg er mit eget brand! Og, at min PR rent ud sagt var til rotterne. Jeg skulle generobre min professionelle profil som biolog og passioneret naturforkæmper. Dertil havde jeg virkelig brug for professionel assistance. 

Rikke var lige dét boost af anerkendende opmærksomhed og nysgerrighed på mit brand, som jeg havde brug for.

 

Rikke gik til opgaven med stor seriøsitet og professionalisme: ved hjælp af en coachende tilgang hjalp Rikke med at kortlægge og undersøge og spotte styrkepositioner i min selvfortælling, som skulle i spotlight for mit nye virke. Rikke er yderst professionel i sin tilgang; men lægger samtidig en sprudlende og smittende energi i arbejdet. Rikke deler gavmildt af sin egen karismatiske personlighed. Rikke gør sig umage, er empatisk og grundig, og det betyder, at hun forstår mig og min situation. Hendes rådgivning består både af kreative forslag, af nytænkning; men først og fremmest rammer hendes bidrag spot-on for mit behov.  

Takket være Rikke kan jeg nu stolt udfolde min egen personlige kernefortælling i en smuk og fængende PR-forklædning.

 

Jeg kan varmt anbefale Rikke, hvis du har brug for at løfte din personlige fortælling fra gulvbrædderne til scenekanten. 

Else Magård

Grundlægger, NatureGenerator

bottom of page