top of page
RÅDGIVNING  PR  WORKSHOPS
Kommunikation, der overbeviser og styrker virksomhedens position i markedet
PR, der brander

Jeg tilpasser budskabet, så det underbygger brandet og overbeviser målgruppen. Hvad enten det drejer sig om branding i de klassiske erhvervsmedier, kreativ filmudvikling eller kampagner til de sociale medier.

Film, billeder og tekster deles, når de virker autentiske. Oplysende. Når de får os til at identificere os med budskabet. Når de får os til at at skrige af grin. Græde. Eller får os til at tale sammen.

Storytelling, der huskes

​God storytelling er, når modtageren identificerer sig med fortællingens stemning og visualisering. Dén huskes. Jeg arbejder med gennemprøvede teknikker fra fortællekunsten og skuespillerkunsten. Kernefortællingen præsenterer budskabet skarpt.​

(Workshop 1-1 eller i grupper)

Public Speaking, der bevæger

Alle kan blive bedre til at brænde igennem med budskabet. Jeg guider dig til at blive den taler, du altid har drømt om. Jeg benytter enkle træningssessioner, der er gennemprøvede og forankret i virkeligheden, samt målgruppeanalyser, taler, oplæg og præsentationer, som er tilpasset målgruppen.

(Træningssessioner 1-1)

Argumentation, der vinder

​Gode argumenter overbeviser, når de bruges strategisk. Når der tages forbehold for relevant modargumentation. Når man kortlægger egne svagheder og styrker i forhold til kommunikationssituationen.

Vi arbejder struktureret med metoder fra retorikken med afsæt i konkrete cases.

(Workshop 1-1 eller i grupper)

bottom of page